Ismertetjük Jakál Adrienn polgármesterjelölt csapatát

Fotó: cyberpress.hu

Jelölteti magát az önkormányzati választáson és képviselői csapatot is maga mögé állított Jakál Adrienn, Sopron önkormányzati képviselője, a Párbeszéd pártjának elnökségi tagja. Indulását a Demokratikus Koalícióval (DK) együtt jelentették be, majd az ismert csörtét követően az MSZP is biztosította támogatásáról a polgármesterjelöltet.

Képviselőjelölti csapatuk bemutatkozásáról sajtóinformáció nem jutott el hozzánk, így saját gyűjtésben mutatjuk őket. Mindegyikük a Párbeszéd – ZÖLDEK, DK jelölésében indul, vannak ismerős, gyakorlott helyi politikusok is a listán. Jakál Adrienn az Apácakert, Pihenőkereszt városrészeket is magába foglaló egyéni körzetben képviselőjelöltként is megméretteti magát. A jelöltek neve előtti sorszám az egyéni választókerületek számát jelöli:

1. Simon Zoltán
2. Firtl Beatrix
3. Gibicsár Imre
4. Havas Ákos
5. Abdai József
6. Zentai Dóra
7. Jakál Adrienn
8. Sulyok Árpádné
9. Lakatos Ernő
10. Solti Ernő
11. Herczeg Géza Péter
12. Iszló Péter Gábor

Mindeközben április 20-a óta javában zajlik a kampány, Sopronban hosszú idők óta nem volt ilyen nagy felhozatal a polgármesterjelöltek közt. Mind a hat városvezetői aspiráns csapattal vág neki a megmérettetésnek, dr. Farkas Ciprián (Fidesz-KDNP) és Sovány Endre (független) mögött felsorakozó képviselőjelölteket korábbi írásunkban ismertettük.