Tájékoztatás az Ágfalvi út forgalmi rendjének változásáról

Fotó: cyberpress.hu

Az útépítéssel megbízott SDD Konzorcium közleményét változtatás nélkül közöljük:

Az Építési és Közlekedési Minisztérium Közúti Beruházás Lebonyolítási Főosztályának beruházásában épülő M85 gyorsforgalmi út Fertőrákos csomópont – Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium tájékoztatja Önöket, hogy az M85 gyorsforgalmi úthoz kapcsolódóan a 8647 j. Sopron ÉNy-i elkerülő út – 86108 j. Ágfalvi úti csomópontban az időközben fellépő műszaki problémák miatt a II. terelési ütem 2023. október 17.-én délelőtt 9 óra után lép hatályba. Az elkészült körforgalmon keresztül továbbra is éjjel/nappal jelzőlámpa fogja irányítja a forgalmat.

Kerülő útként az Ágfalvi út és a Bánfalvi út között a Kertvárosi út használata javasolt. Felhívjuk a kerékpáros és a gyalogos forgalmat az óvatos és körültekintő közlekedésre. A biztonságos közlekedés érdekében kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek, szigorúan tartsák be a korlátozó jelzéseket és óvják az úton dolgozókat! Az SDD Konzorcium igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a közlekedés zavartalan legyen.

Az útfelújítás előzményei itt és itt követhetők, a projekttel kapcsolatban részletesen itt és itt írtunk. Fotóink az építkezés helyszínéről 2023. október 13-án készültek.