Jóváhagyták az új soproni buszmenetrendet és újra lesz menetrendi füzet is!

Fotó: cyberpress.hu archívum

Portálunk kedden, azaz tegnap részletesen foglalkozott az újraindítási program kapcsán kidolgozott helyi menetrendtervezettel, mely sűrűbb és rugalmasabb buszos közlekedést ígér.

A soproni önkormányzat sajtóirodája közölte, a Városfejlesztési Bizottság jóváhagyta az új menetrendet, mely menetrend 2023. december 10. üzemkezdettől hatályba lép.

A menetrend az általunk is hivatkozott előterjesztés mellékleteként ismerhető meg, ide kattintva érhető el. (Amennyiben nem töltene be, kattintson ide.)

Sopron

No Description

Felhívják továbbá arra a praktikus tanácsra az utazóközönség figyelmét, hogy a buszmegállókban és az autóbuszokon mindenki ellenőrizze az új menetrendet, és újra elérhető lesz a menetrendi füzet, várhatóan december 6-tól. Akinek segítségre van szüksége, az keresse a Volán munkatársait a +36 (1) 382-0888-as telefonszámon, vagy nézzék meg a https://www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/sopron honlapot is.

Azt már csak mi tesszük hozzá, hogy bár a Volánbusz honlapját tegnap óta több felületen is megosztották, ott még nem szerepel az áthalkított menetrend kínálata. A jövő vasárnaptól esedékes átalakítás kapcsán valóban érdemes körültekintőnek lenni, útnak indulás előtt az eljutási lehetőségeket szemrevételezni, hiszen sok újat is tartogat a helyi tömegközlekedés.

Frissítés: A Volánbusz oldalán is megjelent a hivatalos, új menetrend!