Ötven szerencsés a felsőpulyai McDonald’sben folytathatja karrierjét

Fotó: bvz.at

Áprilisban nyílik Felsőpulya (Oberpullendorf) első McDonald’s gyorsétterme, március 7-én csütörtökön toborzónapot tartanak a Power Center Stoob (Bauweltstraße 4) bevásárlóközpontban.

A McDonald’s Oberpullendorf a megszokottaktól eltérően keresi új munkatársait, mégpedig egy különleges munkanapra várja az érdeklődőket, akik betekinthetnek a mekis munka rejtelmeibe. Március 7-én 10 és 14 óra között képet kaphatnak arról, milyen egy gyorsétteremben dolgozni és feltehetik a számukra legfontosabb kérdéseket. Michael Trittinger, a Burger Safare GmbH franchise-tulajdonos elmondta, ettől a naptól azt várják, hogy megismerjék a leendő csapatot. Aki kedvet kap, a helyszínen jelentkezhet is a nyitott pozíciókra. Az üzemeltető portfóliójába tartozika Leobersdorfban, Tribuswinkelben és Föhrenbergben található étterem is, és összesen mintegy 200 embert foglalkoztat.

Hamarosan a felsőpulyai McDonald’s is megnyílik a vendégek előtt, ide konyhai, karbantartó és takarító munkakörbe keresnek kollégákat, valamint a McCafé részlegre is várják a jelentkezőket. „Változatos csapatot, ingyenes német nyelvtanfolyamokat, műszakos étkezést, valamint további fejlődést és előrelépési lehetőségeket kínálunk” – állítja az üzemeltető. További részletek a nyílt nappal kapcsolatban itt érhetők el.

via bzt.at