Egyirányú az Aranyhegy, kikerültek a táblák!

Ma késődélelőtt kerültek ki a az aranyhegyi egyirányúsítási hullám forgalomszervező eszközei, a KRESZ táblák. Az Ív utca, az Aranyhegy utca, a Póda Endre utca, a Faller Jenő utca és a Tárczy-Hornoch Antal utca közlekedési rendje módosult, a korábban közöltek szerint. A lakópark többször is hírbe került az elmúlt hónapban, a szigorodott parkolási és megállási feltételek mellett, az erre közeledő menetrend szerinti autóbusz útvonala is megváltozik.

aranhegy_behajtani_tilos

A környék problémájával nehéz vitatkozni, azonban a jelenleg megszavazott megoldás nem mindenkinek tetszik. Fontos megjegyezni, Mágel Ágost önkormányzati képviselő elmondása alapján az első hónapokban még változhat a helyzet, megpróbálnak minél több tapasztalatot gyűjteni az újonnan kialakított forgalmi rend okozta változásokról, ha szükséges lehetnek módosítások.

aranyhegy_2

Az arra közlekedők mindenképpen figyeljenek a szokásosnál jobban oda, ne megszokásból vezessenek! Figyelemmel hajtsuk be a helyes irányból is, mert bizony vannak akik még szemből próbálkoznak!

aranyhegy_3

aranyhegy_1