Sopron es ami mögötte van...

Világvége! Többet nem szürcsölhetünk Coca-Colát a soproni mozikban!

A Cinema City Magyarország a facebookon tette közé azt a hírt, miszerint a jövőben az általuk üzemeltetett filmszínházak büféiben ezentúl a Coca-Cola termékek helyett a Pepsi termékeit fogják majd árusítani.  Gyorsan nézzük is soproni viszonylatban akkor mi a helyzet. A Sopron Plázában található Cinema City ezek szerint Pepsis lesz, valamint a város másik filmszínházában, az Elit Moziban eddig is Pepsi volt kapható, tehát igazat nyert az a megállapítás, amit a címben közöltünk, miszerint: Többet nem szürcsölsz Coca-Colát a soproni mozikban! ( Hacsak nem térsz át ugye a termékcsempészet zavaros világába a mozik területén!) A hivatalos közlemény részükről így jelent meg:

 

cinema mozi

forrás: facebook

 

Mutatjuk nagyban, ne kelljen nektek az apró betűkkel szöszmötölni:

Kedves Mozirajongók!

Egy fontos változásról szeretnénk tájékoztatni Titeket:
Ahogy pár szemfüles néző közületek már észrevehette, a filmek előtti legutolsó reklámszpot az elmúlt hetekben Coca Cola márkáról Pepsire változott.

Ez volt az első lépése annak a büfé ajánlatot érintő átalakulásnak, melynek eredményeként áprilistól az egyik legnagyobb büfé beszállító partnerünket nemzetközi szinten Coca Cola-ról Pepsire változtatjuk.

A lépcsőzetességet az alábbi lépésenként kell érteni:
Február hónapban moziról mozira a palackozott italok kerülnek lecserélésre, majd áprilistól a italtoronyból felszolgált italkínálat is. Ennek eredményeként a gyermekes szülők és nagyon sok vendégünk kérésének eleget téve a menü ajánlatainkhoz szénsavmentes üdítő (Lipton Ice Tea zöld és citromos ízesítésben) is kérhető majd. Az átmeneti időszakban még mindkét márka termékeivel találkozhattok. Hiszünk abban, hogy az életben a változások mindig előremutatóak, ha pozitívan állunk hozzá.

Várunk Benneteket szeretettel!

Cinema City Magyarország

 

A facebookon a bejelentés alatt egyébként valóságos kommentár háború alakult ki, hiszen sokan nehezményezik ezt a döntést. Szóba került ott a ízvilágbeli különbségektől, a piacnyerésen át, az esetleges termékár csökkentés is. Érdemes szemezgetni a hozzászólásokat, amiket egyébként nagyon jól kezel a mozihálózat adminisztrátora, tényleg le a kalappal előtte! Mi egy helyi bodza szörppel a kezünkben igazán jót szórakoztunk rajt, pedig valljuk be, ez egy komoly kérdés! De most komolyan, ez a Coca Cola vagy Pepsi kérdés nem olyan tyúk vagy a tojás esete szerintetek?

 

nyitóképünk illusztráció / forrás: internet

cyberpress.hu

Hirdetés: