Sopron város független médiaportálja

Elbontották a jereváni játszi romokat! Talán vége lesz a tivornyáknak?

Még tavaly foglalkoztunk a témával, hogy a Jereván lakótelepi Kodály téren a szép és modern (ráadásul tavaly felújított) játszótér mellett a régi játszi maradványai leginkább csak az esti tivornya partik helyszínéül szolgál és talán érdemes lenne gondolkodni azon, hogy elbontásra kerüljön. Mutatjuk vizuálisan melyikről is van szó:

játszi

fotó: cyberpress.hu

 

Akkor így emlékeztünk meg erről: 

“Bizony itt van nem messze a régi játszótér maradványa is. Igazából már csak a homokozó cölöpkerete és a padmaradványok, asztalok idézik a múltat, amiket talán úgy ahogy van, meg lehetne szüntetni. Egyrészt nem esztétikus, másrészt a szétszórt söröskupakokból, üvegtörmelékekből és szemétből ítélve már csak amolyan esti ivászatok helyszíne.”

cyberpress.hu 2016.05.17. 

Örömmel jelentjük, (no persze nem azt állítva, hogy a mi cikkünk hatására) hogy a mai nap során megjelentek a munkagépek a területen és valósággá vált egy része annak a gondolatnak, hogy a terület sorsa végre rendeződjön. A cölöpsorokat kiszedték, a törött padokat, asztalokat megszüntették, tehát elkezdődött egy munkafolyamat, ami által remélhetőleg kulturáltabbá válhat ez a környék is. Persze ez sajnos még nem garantálja azt, hogy nem fognak továbbra is a környéken italozni és lármázni a helyi “csikágók”, azonban az biztos, hogy kényelmetlenebb lesz ez a helyszín, mert leülni maximum majd a földre lehet csak 😉

IMG_7792 (Large)

fotó: cyberpress.hu

IMG_7795 (Large)

fotó: cyberpress.hu

 

Köszönet azoknak akik felismerték a problémát és közreműködtek abban, hogy megvalósulhasson a terület rendbetétele! … és ezt komolyan gondoljuk!

 

cyberpress.hu

Hirdetés: