Soproni cirkuszi előadás alatt szenvedett súlyos sérülést egy néző

illusztráció / cyberpress.hu

Többen is arról írtak a közösségi médiában, hogy vélhetően baleset történhetett egy cirkuszi előadás alatt Sopronban május 4-én délután. Olvasóink arról tudósítottak, hogy a mentők és társhatóságok is megjelentek a Richter Flórián Cirkusz sátránál. A társulat Facebook-oldalán jelentetett meg ezzel kapcsolatban közleményt, melyet a kérésük szerint változtatás nélkül közlnük:

“Rendkívüli közlemény!

A ma délután 3 órai előadásunk alatt, a lengőtrapéz produkció közben egy szerencsétlen baleset következtében az egyik nézőnk súlyos sérülést szenvedett. Természetesen azonnal mentőt hívtunk hozzá, a szakszerű orvosi ellátása folyamatban van. A baleset miatt a ma 18 órai előadásunkat nem tartjuk meg, az erre az időpontra megváltott jegyek a holnapi 11 órai vagy a 15 órai előadásunkra lesznek érvényesek!

A történtek teljesen letaglóztak bennünket is, a Richter Flórián Cirkusz vezetősége és teljes társulata őszinte sajnálatát és aggódását fejezi ki és mihamarabbi felépülést kíván a balesetet szenvedő nézőjének!

TÁJÉKOZTATJUK A SAJTÓ MUNKATÁRSAIT, HOGY AZ ÜGY VIZSGÁLATI IDEJE ALATT NYILATKOZATOKAT, INTERJÚKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ADNI! TISZTELETTEL KÉRJÜK A MEGÉRTÉSÜKET!

Az általunk kiadott közlemények kizárólag változtatás nélkül publikálhatók.”