Sopronban is indul a kutyapárt az önkormányzati választásokon

Forrás: MKKP Sopron Facebook-oldal

Bejelentkezett a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), Sopronban is indulnak a 2024-es önkormányzati választáson. Listavezetőjük, polgármesterjelöltjük Holpár Csaba.

Holpár Csaba szociálpedagógus, szociálpolitikus, szociológus. Korábban az egészségügyben és a közigazgatában is dolgozott, majd Ausztriában helyezkedett el. Több, mint másfél évtizede vezet egy alapítványt, mellyel az egészségügyileg és szociálisan nehéz helyzetbe került embereken segítenek. 2018 -től a Mensa HungarIQa soproni csoportjának, az IQva-nak a vezetője.

Azt ígéri, megválasztása esetén görbe tükröt állítana a jelenlegi városvezetésnek. Hiszen mint állítja, nagy fejlesztések voltak a városban, ám eközben az alapvető feladatok elmaradtak. Véleménye szerint milliárdokkal dobálózunk, közben meg filléres gondjaink vannak.

Bemutatkozásában megemlíti a Fertő tó ügyét is, és az egész városban jelenlévő elhagyatott épületeket is. Kiemeli, a fél város ingázik, így a helyi vállalkozások is a hazahozott pénzből élnek, de az ország és a város vezetése is tétlenül nézi a 2015 óta bevezetett osztrák határellenőrzéseket.

A jelölt a közösségi médiában az MKKP soproni alapszervezetének oldalán keresztül érhető el.