Nyakon szúrta volt feleségét …

illusztráció / cyberpress.hu
Csütörtökön az esti órákban egy 41 éves magyar állampolgárságú férfi súlyosan megsebesítette 33 éves volt feleségét Fertőszéleskúton (Breitenbrunnban). A késsel a nyakán megszúrt 33 éves nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol az első orvosi jelentések szerint túl van már az életveszélyen.

.

A támadás után a férfi ismeretlen irányba és helyre menekült, aki a rendőrség szerint egy öngyilkosságra utaló búcsúlevelet hagyott hátra.  Az intenzív keresés ellenére még mindig nincs nyoma a férfinak, akinek a felkutatásában a Burgenlandi Állami Bűnügyi Rendőrség, a Gyorsbeavatkozási Csoport (SIG), drónok, kereső rendőrkutya és több járőr is részt vesz. A feltételezett elkövető felkutatása továbbra is folyamatban van. 

Frissítés:

Pénteken elfogták azt a 41 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a breitenbrunni gyilkossági kísérlet elkövetésével. A tartományi ügyészség nyilatkozata szerint a támadót szombaton előzetes letartóztatásba helyezték. A rendőrök lakásán fogták el a férfit, aki búcsúlevelet is hagyott, testén sérüléseket találtak, de kihallgatható állapotban volt. A bűncselekménnyel kapcsolatban nem tett vallomást, de a hatóságok gyilkossági kísérlettel vádolják miután egy késsel súlyosan megsebesítette 33 éves élettársát csütörtökön este a lakásuk előtti parkolóban.

via bvz.at