Hotel Sopron – átadták a szálloda teljes egészében felújított konyháját

2024 év elején teljes felújításon esett át a négycsillagos Hotel Sopron konyhája. A munkálatoknak köszönhetően a szálloda konyhája a legmodernebb eszközökkel felszerelt, amely garanciát jelent arra, hogy továbbra is a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsák a vendégeknek.

A megújult egységet április 12-én pénteken este adták át ünnepélyes keretek között.

A Hotel Sopron konyhájának teljeskörű felújítása idén év elején kezdődött. Az új alaprajz tervezésekor a szakemberek törekedtek arra, hogy a lehető legpraktikusabban helyezzék el az egyes munkaterületeket, tárolókat és hűtőket, megkönnyítve ezzel az ott dolgozó kollégák munkáját.

A felújítás során teljesen új világítás- és légtechnikát építettek be a szakemberek, a gépparkot pedig magas minőséget képviselő Rational típusú eszközökkel és hűtött munkaasztalokkal fejlesztették.

A műgyanta padlózat és az új vízelvezetési rendszer nagymértékben megkönnyíti a különböző konyhai felületek tisztántartását. A beruházásnak köszönhetően az új konyha magasabb vendéglétszámot tud kiszolgálni mindamellett, hogy üzemeltetése sokkal energiatakarékosabb, mint a korábbié.

„A konyhánk most már a legmodernebb technológiával felszerelt helyiséggé vált, amely segít abban, hogy mindig a legjobb minőségű ételeket szolgálhassuk fel. A konyhai személyzetünk is nagyon örül ennek a fejlesztésnek, mivel így könnyebben tudják ellátni a feladataikat, és jobb körülmények között dolgozhatnak. Az újításoknak köszönhetően a konyha hatékonyabb, modernebb és kényelmesebb lett, ami hozzájárul ahhoz, hogy vendégeink elégedettek legyenek az általunk kínált ételekkel és szolgáltatással” – mondta el a fejlesztés kapcsán Szarjas Tímea, a Hotel Sopron igazgatója.

Az átadóünnepségen részt vett Dr. Farkas Ciprián soproni polgármester is. A beszédeket követően a házigazdák ünnepi vacsorával és kötetlen szórakozással fogadták a vendégeket, Váradi Albert zongoraművész fellépésével.