Egynapos forgalomkorlátozás lesz a Sopron tábla előtti 84-es szakaszon!

Fotó: Google Streetview

A projektzáráshoz közeledve forgalmirend változásról adott tájékoztatást a beruházásért felelős konzorcium, mely az M85 autóút építéséhez kapcsolódóan a 84-es főutat érinti. A közleményt változtatás nélkül mutatjuk:

“Az Építési és Közlekedési Minisztérium Közúti Beruházás Lebonyolítási Főosztályának beruházásában épülő M85 autóút Fertőrákos csomópont – Sopron országhatár közötti szakaszának kivitelezője, az SDD Konzorcium tájékoztatja Önöket,

hogy a 84. sz. főút országhatár felé nézve a Sopron tábla végétől 100 méteres szakaszon (123+750 – 123+850 kmsz. között) pályaszerkezet korszerűsítése végett 2024. június 27.-én egy napos forgalmi rend változásra kell számítani.

Az érintett szakasz munkaterületnek minősül, a közútkezelői hozzájárulást a Magyar Közúttól az SDD Konzorcium megkapta és ügyelt arra, hogy a tanévzárás után nyáriszünetben végezze el az aszfaltozási munkálatokat.

A forgalom félpályás terelés kialakítása és jelzőőr általi irányítás mellett halad, az SDD Konzorcium az észak-nyugati elkerülőt ajánlja menekülő útvonalként.”