Szövetségi elismerést kapott a Fertőrákosi Lövészklub

Sinka László (b) a MSSZ főtitkára és Fekete Zsolt a FLK elnöke az elismerő oklevéllel. / fotó: hunshooting.hu

A közelmúltban tartotta a Magyar Sportlövők Szövetsége az éves küldöttgyűlését, ahol a szakmai beszámolók és egyéb határozatok meghozatala mellett ünnepélyes keretek között adták át az egyéni és a klub elismeréseket. Örömmel számolunk be arról, hogy ezúttal térségünkből is volt olyan klub, amely szövetségi elismerésben részesült, hiszen a Fertőrákos Lövészklub már hosszú évek óta sokat tesz a sportág népszerűsítéséért, amelynek egyik kiemelten fontos szegmense az utánpótlásképzés, illetve a versenyeztetés, amelyben egészen kiemelkedőket nyújtanak a klub versenyzői. Kiválóan szerepelnek a fiatalok az országos, illetve egyéb versenyeken és legutóbb a Diákolimpiáról is több aranyérmes és egyéb helyezett versenyző került ki a csapatukból.

No persze nem csak a fiatalok találnak egy remek közösséget a klubnál, hiszen a felnőtt mezőnyben is akadnak szép számmal versenyzőik, akik szintén nagyszerűen teljesítenek évről-évre. A fertőrákosi egyesülethez köthető nem mellesleg az a nagy múltú verseny is, amely a KŐFEJTŐ KUPA nevet viseli és amely évről-évre sok sportlövőt vonz a helyi bázisra, ahol a családias hangulat mellett igazán színvonalas verseny zajlik.

Többek között az említettekre is felfigyelhetett a szövetség és a kitartó munka elismerése nem is maradt el, hiszen a Fertőrákosi Lövészklub részéről Fekete Zsolt, az FLK elnöke vehette át a SPORTLÖVŐ KLUB díszoklevelet a Magyar Sportlövők Szövetségének elnökétől Sinka Lászlótól. (nyitóképen)

Az elismerő oklevél / fotó: FLK facebook