Sopronkövesden lelt otthonra a FullEnergy negyedik töltőállomása

Fotó: cyberpress.hu

November 3-án pénteken ünnepélyesen is átadásra került a FullEnergy új sopronkövesdi töltőállomása, ami a Sopront Balatonnal összekötő főút és a fülesi út találkozásánál nonstop nyitvatartással kínál az üzemanyagot.

Negyedik üzemanyagtöltő állomását nyithatta meg a FullEnergy, Kapuvár és Rábaköz valamint Sopron és térsége mellett újabb lefedettséggel bővült a cég hálózata, ez által a 84-es, 85-ös utak háromszögét bezárva.

Fülöp Zoltán polgármester, valamint Bognár Csaba és Csapó Péter cégvezetők / Fotó: cyberpress.hu

Csapó Péter ügyvezető elmondta, az előkészületek 2021-ig nyúlnak vissza, de a kivitelezés első nagy mérfölköve üzemanyagtartályok telepítése volt napra pontosan egy évvel ezelőtt. Az új létesítmény hatalmas eredmény a cég életében, hiszen olyan nehéz időszak alatt vágtak bele a fejlesztésbe, mint a koronavírus-válság és az üzemanyagokra bevezetett árstop. Elhangzott, Sopronkövesd modern, fejlődőképes település, ezért tartották jó partnernek. A benzinkút környezete gazdasági- és lakóövezet találkozása, a község terjeszkedésének, bővülésének területe.

A töltőállomást Csapó Péter és Bognár Csaba cégvezetők mellett Fülöp Zoltán Sopronkövesd polgármestere avatta fel a nemzeti színű szalag átvágásával.

Fotó: cyberpress.hu

Bognár Csaba tulajdonos hozzátette, nehéz döntés volt zöld lámpát adni a projekt megindításának, de az idő bizonyította, hogy jól döntöttek. Elégedett az elért eredménnyel és büszke munkatársaira, akik immáron szép számmal bővültek, hogy a szolgáltatás minőségét garantálni tudják. Úgy látják, az iparágnak van jövője, hosszú évtizedekig szükség lesz még hagyományos üzemanyagokra.

Fülöp Zoltán sopronkövesdi polgármester kiemelte, a zöld szívű falu a beruházás által egy küllemre is zöld, gyönyörű létesítménnyel gazdagodott, ami a település térségben betöltött szerepét is erősíti.

Fotó: cyberpress.hu

Sopron felől érkezve már messziről látszik a település határában fekvő új létesítmény, a vállalat mottóját megtestesítve, tele energiával. A benzinkút mellett olyan széleskörű szolgáltatást nyújtva, mint négyállásos kézi mosó, shop és büfé Erhadt Kézműves Pékáru kínálattal, valamint ingyenes wifi hálózat is az ügyfelek rendelkezésére áll.

A személyzeti nyitvatartáson túl (05:00-20:00) az éjszakai órákban tanoklóautomata fogadja a tankolási igényeket.

Fotó: cyberpress.hu
Fotó: cyberpress.hu
Fotó: cyberpress.hu
Fotó: cyberpress.hu
Fotó: cyberpress.hu
Fotó: cyberpress.hu