Soproni lány is ott van a World Top Modell Hungary 2023 döntőjében!

Galavics Dorina / fotó: World Top Modell Hungary

A soproni Galavics Dorina is elindul az idén Magyarországon első alkalommal debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek!

Dorina modellként méretteti meg magát a verseny döntőjében, amelybe húsz lány került be. A 2023 november 24-én, az Aquaworld Resort dísztermében megrendezésre kerülő döntőben, a Noor téli kollekciójában kezdi a mezőny a programokat, majd a Crystal kisestélyi kerül terítékre. Ezt követően az indulók Paloma fürdőruhában vonulnak fel, és a gálaest végén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a lányok a színpadon. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűművész magával ragadó hegedű show eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják majd a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.
Galavics Dorina / fotó: World Top Modell Hungary
Galavics Dorina vagyok 22 éves Sopronból. Fodrász vagyok, mellette 14 éves korom óta modellkedem, és rendezvényszervezéssel is foglalkozom. A bécsi repülőtéren pedig világmárkáknak vagyok a promotere. Több szépségversenyen is részt vettem már. Szeretném magam itt is megmérettetni. 
Szurkoljunk együtt a soproni lány sikeréért!
.