Olyan értékes relikviát hirdet egy soproni fiatalember a Facebookon, hogy a hajad leteszed!

Rákay Philip autogramkártya eladó a Facebookon / cyberpress.hu összeállítás

Hatalmas kincsre bukkantunk a Facebook Marketplace piactéren, igazi ritkaság lapul egy soproni íróasztal fiókjában. Jól tudja ezt az eladó is aki a hirdetés mellé csupán annyit írt, úgy tduja most eléggé felértékelődött Rákay Philip, így a legmagasabb ajánlat viszi.

A termék ugyanis egy eredeti (originál) Rákay Philip autogramkártya, névre szólóan dedikálva.

Az eladó vélhetően első kézből szerezhette meg a Z+ televízió egykori műsorvezetőjének relikviáját, a “Norbinak” feliarttal ellátott aláírás értéke felbecsülhetetlen, nincs belőle másik. Csere is érdekel G Mercédeszre – írja Norbert, aki már két éve kínálja eladásra a sztárvilág egykori üdvösségének autogramkártyáját.

Bár az autogramkártya mint fogalom ma már szinte ismeretlen, Rákay Philip neve és céges érdekeltségei annál értékesebbek. Jó érzékkel  válna meg tőle tulajdonosa is. Az 1997 és 2001 között létező Z+ televízión tűnt fel Rákay mint médiaszereplő, majd közreműködött a Hír TV létrehozásában, kommunikációs tanácsadó cégben lett érdekelt és évtizedek óta nyíltan Fidesz támogató. Volt kormányzati kommunikációs munkatárs, később az MTVA stratégája. Legújabb projektje a közösségi médiában van jelen saját jobboldali véleményformáló műsorának házigazdája.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.