Kittsee-ben nyit új üzletet a Thomas Philipps sikeres diszkont áruházlánc

(c) Mila Zytka

A Thomas Philipps idén februárban nyitotta meg az első üzletét Siegendorfban, Magyarország közvetlen szomszédságában, azaz Sopron és vonzáskörzetében, amely máris számos magyarországi vásárlót vonzott. Egy újabb telephellyel, a hármashatárnál élők is élvezhetik a több mint 18.000 féle lakberendezési és kertészeti cikket forgalmazó, széles választékban, az eddigi legnagyobb Thomas Philipps áruházban.

A megnyitóra 2023. június 12-én kerül sor.

Kittsee-ben (Köpcsény) már több más diszkontáruház is működik, de a Thomas Philipps 2023. június 12-re tervezett megnyitásával ebben a térségben – Északnyugat-Magyarország közvetlen közelében – messze a legnagyobb új diszkontáruház nyitja meg kapuit. A cég legújabb üzlete ugyanis több mint 2000 m²-es alapterülettel rendelkezik.

Széles választék tartósan alacsony árakon

A németországi családi vállalkozás kínál kiváló minőségű termékeket, tartósan alacsony áron: A Thomas Philipps cég termékei átlagosan 40%-kal olcsóbb, mint a hagyományos kiskereskedők árai, ugyanakkor a legjobb minőséggel, valamint a tökéletesen összehangolt vásárlási élménnyel gazdagitja minden vásárlóját. A Thomas Philipps cég több mint 18.000 féle termékkel, széles kínálattal, élelmiszer és nem élelmiszer: háztartási, lakberendezési és dekorációs , ruházati, játék, kerti bútor és kiegészítők, kempingfelszerelések, elektromos készülékek és még sok más termék áll a vásárlók részére. A standard választékon kívül hetente akár 200 további akciós és szezonális termékkel bővül a kínálat. Az akciós szegmensben nagy és egyedülálló hangsúlyt kapnak a háztartási és kerti kellékek.

“Örülünk, hogy a fontos földrajzi kereszteződésben, a három ország találkozása közelében lévő új Thomas Philipps áruházunkban új vásárlási élményt kínálhatunk számos osztrák, magyar és szlovák vásárlónak Kittsee-ben. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy a K2 Kittsee Quality bevásárlóközpontban található eddigi legnagyobb diszkont üzletünkre. Áruházunkban optimálisan be tudjuk mutatni széles a termék kínálatunkat, amelynek középpontjában a kerti termékek állnak és kíváncsian várjuk, hogy igényes vásárlóink hogyan fogadják majd” – mondta Szabó László, a Thomas Philipps Kittsee üzletvezetője.

Új munkatársakra van szükség a Kittsee csapatához

A Thomas Philipps nemcsak egyedi választékával, hanem az üzletvezetéssel és a dolgozók elégedettségével is kitűnik. Minden üzletet önálló üzletvezető irányít. A Kittsee-i telephelyre a Thomas Philipps még elkötelezett munkatársat keres a régióból a szolgáltatásorientált támogatáshoz és az áruvezetés kompetens ellenőrzéséhez.

A régió legnagyobb diszkont áruháza

Több mint 2000 m²-rel és ezzel a “K2 Kittsee Quality Shopping Center” messze legnagyobb diszkont áruházával Thomas Philipps egy újabb régiót szeretne meggyőzni Burgenlandban és a környező területeken. Ausztriában Hainburg, Wolfsthal, Parndorf és Neusiedl vásárlói profitálhatnak az új üzletnyitásból, de a magyar határ közelében, Mosonmagyaróvár és Rajka, valamint a szlovákiai Pozsonyból is erős vásárlói forgalom várható.