Kétszeres Európa-bajnok a soproni Hellodogs Flyball Team

Fotó: Hellodogs Flyball & Agility Team Sopron Facebook-oldal

Két csapattal képviseltette magát a Hellodogs Flyball & Agility Team és jutittak a csúcsra Sopron város hírnevét öregbítve. Idén először Magyarországon került megrendezésre a Flyball EFC, a küzdelmes sportteljesítménnyel elért eredményekről a csapat Facebook-oldalán számoltak be. A New Generation és a Rebounds formációval is Európa-bajnok lettek a soproniak.

“A divízió újra osztása után a szombati napon a New Generationnak már jelenése is volt a pályán egy nyolc fős divízióban. A Cherry-Bella-Shelby-Jake-Firgi-Arn felállású CSAPAT végigmenetelve a felső ágon bejutott a döntőbe ahol az Alea ellen 3-0 eredménnyel zárt és Európa-bajnok lett.”

Hozzátették: “mindezt úgy, hogy a Double Eliminationben korai rajt és korai váltás nélkül hozták le az egész napot, ami egy egészen hihetetlen teljesítmény volt tőlük.”

A másik csapat szoros eredménnyel diadalmaskodott. “Vasárnap a Rebounds divíziója kezdett már reggel ahol az első és a hatodik csapat között mindössze 0,06 mp volt, ami azt mutatta hogy egy végletekig kiélezett küzdelem lesz ez. A Midi-Deni-Lara-Negró-Cookie-Able hatos végig a felsőágon jutott be a döntőbe fantasztikus teljesítménnyel, ahol a Tsunami ellen futotta a döntőt, akikkel már az elődöntőben is találkoztunk es nagy küzdelemben győztük le. A döntőben a két csapat végig fej-fej mellett futott és végül 3-2 vereséggel fejet kellett hajtanunk, hogy most ők voltak a jobbak.”

A fordulat nem váratott magára, hiszen: “ott volt a refinálé, amiben elhatároztuk hogy most megcsináljuk. Hihetetlen és a végsőkig kiélezett futamokban végül most mi győztünk és Európa-bajnok lett a Rebounds is.”

“Mérhetetlen öröm, büszkeség és elégedettség amit érzünk, hiszen egy hihetetlen nagy dolgot vittünk létre, saját hazánkban kétszeres Európa-bajnokok lettünk” – folytatták a beszámolót, hiszen valóra vált az álmuk. “Ezért dolgoztunk hóban, fagyban, sárban vagy hőségben hogy mi is ünnepelhessünk. Hatalmas köszönet a szervezőknek, hogy ilyen jó pályán és ilyen körülmények között versenyezhettünk. Minden percét élveztük.” A csapat köszönetét fejezte ki továbbá minden támogatójának is, akik hozzájárultak a sikerek eléréséhez.