Ízléstelen rajzok, feliratok lepték el a Gesztenyés körúti játszóteret

fotó: olvasó

Olyan olvasói levelet kaptunk, aminek tartalmát nagyon szomorúan olvastuk és a mellékelt képeket pedig elképedve néztük. És most nem arról van szó, hogy némi csínytevés nem fér bele a mai világba, hanem annak egyszerűsége és formája az, ami mondjuk úgy, joggal verte ki a biztosítékot sokaknál. Idézünk is a levélből:

„A Gesztenyés körúton található játszótér különböző elemeit a napokban ismeretlenek elkezdték összefirkálni, ami azóta szinte napi szinten gyarapodik. Egyrészt elszomorító és nagy kár, hogy nem vigyázunk közös értékeinkre, másrészt miután ez sok kisgyermekes családnak a kikapcsolódási helyszíne és nem mellesleg a helyi óvodások egyik kedvelt területe, nem gondolnám, hogy nekik ezeket a „graffitiket” kellene látniuk nap mint nap, amelyek mellett sértő, trágár feliratok, valamint személyes közösségi profilok ízléstelenül való közzététele is szerepel. Egyszerűen elképesztő …

A mellékelt képeken a firkálások töredéke látszik csak, ennél sokkal több van. Szeretnénk, ha konkrétan kiderülne kik voltak és vállalnák tetteik következményeit, valamint a helyi lakosság nevében kérjük az elkövetőket (feltételezhetően fiatalokat), hogy takarítsák le a játszótéren az eszközökről ezeket a „műalkotásokat”!

Azért fordulok Önökhöz és kérem a segítségüket ez ügyben, mert a nyilvánosságuk erejében bízva hátha az elkövetők magukra ismernek és tanulnak a hibájukból és egy alapos rendbetétel után egyéb következmények nélkül maradhat a dolog.”

 

Sok képet is kaptunk olvasónktól, azonban azokból csak párat osztunk meg abból a célból, hogy olvasóink is lássák miről van szó! (Az “alkotásokat” részben kitakartuk , de élőben bárki megnézheti őket teljes valóságukban!)

 

fotó: olvasó
fotó: olvasó
fotó: olvasó
fotó: olvasó
fotó: olvasó