Ingyenes HUMDA-napok a Mobilis Interaktív Élményközpontban

Fotó: HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.

Szerdától szombatig a győri Mobilis Interaktív Élményközpontban a számos helyi interaktív program mellett a Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. is felejthetetlen élményekkel várja a családokat. A gyerekek gokartszlalomban tehetik próbára tudásukat, a Road Safety parkban a közlekedésbiztonsággal ismerkedhet az egész család, emellett elektromos busz és autó kiállítás is várja az érdeklődőket Győrben.

November 29. és december 2. között a győri Mobilis Interaktív Élményközpontban várják a díjmentesen látogatható programok a családokat. A HUMDA Gokartszlalomban a bójákkal kialakított pálya olyan feladatokat rejt magában, amely figyelemre, pontosságra ösztönzi a gyerekeket. A sportág népszerűsítés mellett a tehetségekre is figyelnek a szervezők.

A HUMDA közkedvelt Road Safety programjának a tudatos közlekedővé formálás a célja. A gyerekek játékos, ám átfogó elméleti és gyakorlati közlekedésbiztonsági oktatásban részesülnek. Az elméleti oktatást követően instruktorok segítségével kerékpárokkal, rollerekkel, elektromos motorokkal és egyéb közlekedési eszközökkel mehetnek ki a gyermekek az ideiglenes KRESZ-pályára, ahol a gyakorlatban is megismerkedhetnek a közlekedési szabályokkal, többek között például a rendőri karjelzésekkel.

A nyílt napok során a Mobilis Interaktív Élményközpont számos helyi interaktív programja is ingyenesen látogatható szerdán déltől, csütörtöktől szombatig pedig 10-től 16 óráig.