Eloltották a lángokat a dekorációs termékeket gyártó üzemnél

Fotó: Tóth Zoltán / Sopronban láttam Facebook-csoport

Késődélutánra sikerült megfékezni a lángokat Tómalom-Jánostelep városrészen, ahol délután kettő előtt történt tűzeset. Az ezer négyzetméteres ipari csarnok mellett az ingatlan berendezése is megégett, ám személyi sérülésről egyelőre nincs információ.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint hat vízsugárral oltották el a tüzet a dekorációs termékeket gyártó üzem épületcsarnokában Sopronban, a Varsa utcában. Az ezer négyzetméteres ingatlan tetőszerkezetének kilencven százaléka leégett, a csarnokban pedig termékek és alapanyagok kaptak lángra. A dolgozók időben elhagyták az épületet a lánglovagok közlése szerint.

A Győr-Moson-Sopron vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a soproni, a sopronkövesdi, a kapuvári, a csornai, a sárvári hivatásos, valamint a fertőrákosi és harkai önkéntes tűzoltók dolgoztak a helyszínen. A rajok jelenleg utómunkálatokat végeznek. Az egységek munkáját egy erőgép is segíti. A kiemelt esemény felszámolása közben a nagycenki, a fertőszentmiklósi, a hegykői és a csornai tűzoltókat is a helyszínre riasztották.

Úgy tudjuk, a tűzeset a minőségi karácsonyi üveggömbökről ismert Pannónia Dekor Kft. telephelyén történt.

Nyitókép: Facebook