A GYSEV és a Volánbusz bemutatja: fürdőjegy és összehangolt közlekedés Bükfürdőre

A Bükfürdő Thermal & Spa bejárata az új fürdőtér kilátójáról / Fotó: cyberpress.hu

A GYSEV vasúti- és a Volánbusz autóbuszjáratainak, továbbá a Bükfürdő Thermal & Spa szolgáltatásának együttes igénybevételére jogosító, kedvezményes fürdőjeggyel, valamint Bük, vasútállomásról Bükfürdőre bővített autóbuszos csatlakozásokkal várja idén nyártól a két közlekedési társaság a fürdő látogatóit.

Kényelmes vonatút, közvetlen buszjárat, kényeztető pihenés – egyetlen jeggyel! A Fürdőjegy Bük elnevezésű közös díjtermék kedvezményes utazási lehetőséget biztosít vonaton adott GYSEV állomásról (Sopron, Szombathely, Szentgotthárd, Körmend, Kőszeg) Bük állomásig, a Volánbusz járatain Bük, vasútállomás és Bükfürdő, autóbusz-állomás között, valamint kedvezményes árú belépőjegyet is tartalmaz a Bükfürdő Thermal & Spa-ba.

A Fürdőjegy Bük egész évben igénybe vehető jegytípus, melynek felhasználására munkanapokon – a jegyen megjelenő érvényesség napján – reggel 8 órától, hétvégén időkorlát nélkül van lehetőség. A jegy ára a vasúti utazás viszonylatától, valamint a fürdőbelépő kiemelt vagy normál időszakban aktuális árától függően változik. A Fürdőjegy Bük kizárólag a GYSEV jegypénztáraiban – SZÉP-kártyával is – váltható, nem átruházható, nem cserélhető és nem visszaváltható. A gyermekek, diákok, felnőttek és nyugdíjasok számára érvényes árak itt érhetők el.

A Volánbusz a vasúttal összehangolt és a fürdőjeggyel is igénybe vehető menetrend szerinti autóbuszjáratokkal, bővített csatlakozásokkal segíti az eljutást Bükfürdő, autóbusz-állomás és Bük, vasútállomás között. Számos, korábban csak Bük, vasúti átjáró elnevezésű megállóhelyet érintő járat a vasútállomáshoz is betér, így az eddiginél több Sopron, illetve Szombathely felől és felé közlekedő vonathoz biztosított az autóbuszos csatlakozás Bükfürdő felé és felől. Az összehangolás eredményeként a közösségi közlekedést igénybe vevők kényelmesen, környezetkímélő és fenntartható módon utazhatnak a Bükfürdő Thermal & Spa-ba. Az autóbuszjáratok részletes menetrendje itt található.