Teleplátogatást szervez a Soproni Vízmű a működési területén lévő üzemekbe

Forrás: Soproni Vízmű Zrt. Youtube-videó

A Soproni Vízmű Zrt. a KEHOP 2.1.7-19-2019-00022 „A klímaváltozás hatása a vízbázis védelmére a PANNON-VÍZ Zrt., az AQUA Szolgáltató Kft. és a Soproni Vízmű Zrt. területén: szemléletformálás a lakosság körében” projekt keretében ISMERD MEG A VÍZMŰVESEKET! címmel teleplátogatásokat szervez a működési területén.

A rendezvényekkel a résztvevők figyelmét olyan fontos témákra kívánják felhívni, mint pl. a csapvízfogyasztás népszerűsítése, a vízbázisvédelem, a klímaváltozás és a fenntarthatóság. A felnőtteket érdekes információkkal, a kisebbeket pedig emellett mágneses csőkirakóval, vízműves játékokkal is várják.

Ha kíváncsi vagy a vízművesek mindennapjaira, hogy honnan jön a csapvíz, hogyan kerül a poharunkba és hogyan vigyázhatunk rá, hogy még sokáig elérhető legyen, hogy hová kerül a lefolyóban eltűnt víz és mi minden történik vele, míg visszakerül a természetbe látogass el a vízmű telephelyeire!

Az egyéni érdeklődök számára a programok szabadon látogathatók, az óvodai, iskolai és egyéb csoportokat azonban kéri, hogy részvételi szándékukat a várható létszám és a résztvevők életkorának megjelölésével az alábbi linkre kattintva jelezzék:

https://forms.gle/YXa3u1X2LPDtqDLQ9

A fertődi üzemmérnökség 2022. október 14-én pénteken, a 130 éves soproni főtelep október 18-án, a soproni szennyvíztisztító telep október 19-én, a büki üzemmérnökség október 20-án várja a látogatókat.

Soproni Vízmű Zrt. nyomán