Soproni Borzsongás névvel invitálnak a borászok a Deák téri rendezvényükre

Fotó: cyberpress.hu

Magyarország legősibb borvidékének boros gazdáival invitáljuk Önöket a soproni bor útjának bejárására – írja felhívásában a szervező Soproni Borút Egyesület, hozzátéve:

várjuk a bort szerető látogatókat, ismerjék meg a hagyományok ápolásának, valamint a modern borkészítés tudományának egyesüléseként megalkotott szép borokat, amelyeket már vagy szeretnek, vagy szeretni fognak. „Királyi gyümölcs, és a szegények gyümölcse, mert ízében benne van minden jó íz, amelyet az életben szerettünk.” – írja Krúdy a szőlő ezerféle zamatáról, melyek a bor aromájában, illatában és színeinek ragyogásában kelnek új életre a legjobb palackok nedűiként.

Az Őszi Borzsongás a Soproni Borvidék borászataival is ennek a gazdagságnak igyekszik minél átfogóbb gyűjteményét bemutatni a Deák téren szeptember 23-25. péntek – vasárnap között. A kínálatot színpadi és egyéb program csemegék színesítik. Részletes programelírás és Facebook-esemény itt érhető el.

Soproni Borzsongás

Magyarország legősibb borvidékének boros gazdáival invitáljuk Önöket a soproni bor útjának bejárására. Várjuk a bort szerető látogatókat, ismerjék meg a hagyományok ápolásának, valamint a modern…

Fotó: cyberpress.hu