Kisalföld: nem élte túl a balesetet a Balfi úti munkagödörbe zuhant kerékpáros

Október 7-én pénteken tartott hazafelé munkahelyéről az a 36 éves soproni férfi, aki a Balfi út melletti járdán kerékpározva munkagödörbe zuhant. A járdát kettészelő mély árok úgy tudni egy sárga szalaggal volt körülhatárolva, a baleset következtében a biciklis súlyos fejsérült szenvedett, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A munkagödörre azért volt szükség, mert kábelcserét végeztek az Anger-réten épülő új óvoda közelében. A kisalfold.hu megszólaltatta a fiatalember édesanyját, aki a lapot úgy tájékoztatta, fiánál beállt az agyhalál, gépek tartják életben. Jelenleg azon dolgoznak, hogy szerveit más betegek megkaphassák.

Az ügyben rendőrségi eljárás folyik, így a vizsgálatok lezárást követően derülhet ki, milyen fokú mulasztást történhetett. A Kisalföld megrázó riportját ide kattintva olvashatja el.

KISALFOLD – Tragédia Sopronban – Életeket menthetnek a Balfi úton munkagödörbe zuhant fiatal szervei

Kábelcserét végeztek a Balfi úton, az épülő óvoda közelében, ezért ásták ki a mély árkot. A biciklisek által is használt járdát teljesen kettészelte a munkagödör. Dániel a munkahelyéről tartott hazafelé péntek este kerékpárjával, amikor belezuhant a gödörbe. Még mindig talány, vizsgálatok fogják tisztázni, hogy a kivitelezők kellően jelezték-e a felbontást.