Építészeti közönségdíjas lehet a soproni parkolóház! Várják a szavazatokat!

Az Árpád utcai parkolóház Sopronban az átadás napján 2021. december elsején. / fotó: Leczovics Zsolt / cyberpress.hu

Sopron belvárosában, a Várkerület parkolási helyzetének javítása érdekében új parkolóház épült a KÖZTI Zrt. tervei alapján. A kerámia burkolattal fedett íves homlokzatok egyedi megjelenítést biztosítanak az épületnek, amely így a mindennapi funkcióján túl új építészeti jelként jelenik meg a városszövetben – jellemzi az Árpád utcai 235 férőhelyes parkolóházat az Építészfórum cikke.

A markáns létesítmény ezúttal nívós építészeti díjat is nyerhet, ugyanis a Média Építészeti Díja (MÉD) 2022 közönségdíj várományosa a nemzetközi zsűri által válogatott harminc projekttel egyetemben.

Az Építészfórum honlapján épített környezet, terv és épület kategóriákban megtalálhatjuk többek közt lakóház,, kortárs művészeti alkotás és műemléki helyreállítás projektjét is, melyek felett az olvasók dönthetnek. A szavazáshoz az e-mail cím megadását követően, a kiküldött levélben megadott linken keresztül lehet leadni a voksokat. Minden projektet minősíteni kell, 1 és 10 között pontozva a munkát.

Az epiteszforum.hu portál által biztosított  felület ide kattintva érhető el.

Építészfórum

Média Építészeti Díja 2022 / KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS / Média Építészeti Díja 2022 / KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS / Média Építészeti Díja 2022 / KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS / Média Építészeti Díja 2022 / KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS / Média Építészeti Díja 2022 / KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS / Média Építészeti Díja 2022 / KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS /

A soproni parkolóház megvalósítását végig követheti cikkeink segítségével, melyeket ide kattintva érhet el összesítve.