A Magyar Kétfarkú Kutya Párt is ringbe szállt a soproniak kegyeiért

Kép forrása: MKKP Sopron facebook oldala.

Elstartolt az országgyűlési képviselőjelölt kampány, így természetesen Sopron és környékén is ringbe szálltak a felek, és aktivistáik segítségével elkezdték a minimálisan szükséges 500 ajánló aláírás begyűjtését. 

Így van ezzel a választókerületünkben a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltje is, aki a politikai tömörülés hivatalos oldala szerint Sopron és térségében is indít jelöltet. Az oldal szerint a párt jelöltje Garab Gergely, aki azért állt a rajtvonalhoz itt nálunk, mert jobb jelölt nem volt. z aláírásokat ő is elkezdte gyűjteni és több helyszínen és időpontban is “pultozik” a támogatók autogramjáért. A jelölt bemutatkozó soriban ennyi szerepel:

Rezidens háziorvos vagyok Ausztriában, érdekel a külpolitika és a környezetvédelem/fenntartható fejlődés. A korrupció felderítésével foglalkoznék szívesen, ha lenne korrupció. Szabadidőben a családdal vagyok, sportolok, szeretek bort kóstolni (az miért nincs ingyen???!)

Mint az ismeretes, Magyarország köztársasági elnöke 2022. április 3. napjára tűzte ki az országgyűlési képviselők általános választását. Ugyanezen a napon, a fenti választással párhuzamosan kerül sor a Kormány által kezdeményezett népszavazási kérdésekre való válaszadási lehetőségre is a szavazóhelyiségekben, amelyek az alábbiak:

1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

 

*****