Megtelt a soproni Széchenyi tér Jakab Péter fórumán

Jakab Péter és Brenner Kolomon soproni eseményére sokan voltak kíváncsiak.

Sopronban folytatta országjárását Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje. A politikust több százan várták a helyszínen, ahol beszédét követően felszólalt Dr. Brenner Koloman, a Jobbik, a DK, a Momentum, az LMP, az MMM és az Új Világ néppárt előválasztási jelöltje is.

Jakab arról beszélt, hogy éles kritikáival hitet akar adni a magyar embereknek, hiszen Magyarországnak ébresztőre van szüksége. A képviselő kiemelte: a rendszerváltáskor nem ilyen Magyarországot ígértek, ő pedig azért dolgozik, hogy hazánkban minden ember megkapja azt, ami valójában megérdemel: jólétet és szabadságot.

Kiemelte: Orbán Viktor és kormánya alkalmatlan az ország vezetésére, hiszen hatalmukat lopásra használja, ezzel pedig a magyar embereket és Magyarországot fosztja ki.

Jakab Péter és Brenner Kolomann a soproni Széchenyi téren 2021.09.08.-án.

Beszédét követően Dr. Brenner Koloman szólalt fel. Szerinte az Orbán-kormány hazánkat rossz irányba viszi, amikor azt mutatja, hogy a sikeres és jó élet a politikai kapcsolatok és a hatalom függvénye. “Munka, alázat, becsület” – ezek azok, amik a mostani kormányzatból hiányoznak, és ezek azok, amiket a 2022-ben felálló nemzeti egységkormány alapvetésnek fog tekinteni az ország vezetése során.

A legtöbb ellenzéki párt által támogatott helyi képviselőjelölt felhívta a figyelmet arra, hogy Orbán Viktor ki akarja vezetni Magyarországot az Európai Unióból, melynek beláthatatlan következményei lennének.

Hangsúlyozta: a Jobbik az ellenzéki összefogás egyetlen keresztényszociális alapon működő, jobboldali néppártja, amely kész programmal rendelkezik, így a 2022-es választást követően  elsőként reformálná meg az egészségügyet, az oktatást és a magyarországi bérek helyzetet. Hozzátette: támogatni kell a tudást, a hazai kis- és középvállalkozásokat, hiszen egy sikeres gazdaság csak ezekkel képes fennmaradni.

Lezárásképpen Dr. Brenner Koloman elmondta: biztosítani kell azt, hogy minden magyar jólétben és szabadságban élhesse az életét a saját szülőföldjén, ehhez pedig elengedhetetlen a kormányváltás, melynek első lépcsője a szeptember 18-26. között megrendezésre kerülő ellenzéki előválasztás.