Karácsonyi ételosztásra készülnek Sopronban, hogy senki se maradjon éhes az ünnepek alatt

Forrás: Soproni Szociális Intézmény

A Soproni Szociális Intézmény idén is ételosztást szervez karácsonykor, hogy egyetlen család se maradjon étel nélkül az ünnepek alatt. Az önkormányzat szervezete rászorulók, nagycsaládosok és nélkülözők számára melegétel-osztást szervez, hiszen mint vallják, adni jó! Az esemény részleteit a soszi.hu portálon közölték.

Az ételosztás célja, hogy Karácsonykor minden család asztalára kerüljön ennivaló.

A járványhelyzet miatt az ételadományokat ételjegy ellenében vehetik át a jelentkezők, melyeket a Major köz 3. szám alatti intézetünkben lehet igényelni.

A regisztrációkat december 6-17. között, két időpontban: 10:00-12:00 illetve 14:00-15:00 óra között várják a kollégáink.

Az átvett ételjegyeket mindenképp hozzák magukkal! Az utalványokon szerepelni fog, hogy hány adag ételt igényelt az adott személy, illetve annak az időpontja is, hogy azt pontosan mikor vehetik át a rászorulók a Kossuth Lajos utca 10. szám alatt.

A Soproni Szociális Intézmény az ételosztás kapcsán szívesen fogad felajánlásokat és aktív segítséget is. Kérjük, ha tehetik a titkarsag@soszi.hu email címen jelezzék támogatásukat!

Helyszín: Kossuth Lajos utca 10.

Időpont: December 24-25-26.

 

Nyitókép illusztráció!