Elhunyt a Győri úti kereszteződésben elgázolt motoros

Forrás: police.hu

Elgázolt egy motorkerékpárost egy kamion Sopronban, a Győri út és az Ipar körút találkozásánál – közölte július 19-én délelőtt a Katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása alapján eddig tisztázatlan okok és körülmények között a Győri út és Ipar körút kereszteződésében egy járműszerelvény összeütközött egy motorkerékpárossal. Az ütközés következtében a motorkerékpárt vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A forgalom a szemle és a műszaki mentés idején rendőri irányítás mellett halad. A balesethez a soproni hivatásos tűzoltók is vonultak.

A police.hu portálon megjelentek értelében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság arra kérik az erre közlekedő gépjárművezetők fokozott figyelmét az érintett útszakaszon!

FRISSÍRÉS (2021. 07. 20., k – 06:52):

Sopronban, a Győri úton, Kópháza irányából a Csengery utca felé közlekedett egy járműszerelvény vezetője 2021. július 19-én 10 óra 7 perckor. A szemle adatai szerint a sofőr a Győri út – Ipar körút forgalomirányító fényjelző készülék által irányított kereszteződésben, a balra kanyarodó sávban,

a tilos jelzése ellenére megkezdte a balra kanyarodását az Ipar körútra.

A manővere során a vele szemben, a forgalomirányító készülék szabad jelzésénél, a Csengery utca felől Kópháza irányába közlekedő motoros elé fordult, akit elütött.

Az 57 éves helybéli motoros férfi az ütközés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.