VPT Caravan: Nyílt nap és bolhapiac lesz szombaton

Illusztráció / archívum

2020.06.27-én szombaton Sopronban a Pozsonyi út 15. szám alatt található bázisukon nyílt napot tart a VPT Caravan, ahol bárki megtekintheti a cég legmenőbb lakóautóit és akár beszerezheti a legjobb kempingfelszereléseket. A  bolhapiacon az új termékek mellett lehetőség lesz kedvező áron hozzájutni egy-egy használt, de remek minőségű kempingfelszereléshez is. 

A lakóautózás újra egyre népszerűbb a világban így hazánkban is, hiszen a kényelmet nyújtó mobil lakóegység olyan szabadságérzetet is biztosít a nyaralóknak, amely az aktív pihenés során nem köti őket egy adott helyszínhez.  Ha valaki úgy gondolja, hogy szívesen megismerkedne közelebbről is egy ilyen lakóautóval akkor most eljött a remek alkalom. A nyílt napon a cég több bérelhető autója is megtekinthető lesz, így többek között a motorszállításra is alkalmas Hymer TCL 698-as, vagy a fiatalok körében népszerű kempingautó, a Hymer Grand Canyon S.

A lakóautók mellett egy kisebb bolhapiaccal is készülnek a szervezők, ahol a legklasszabb kempingfelszerelések között lehet válogatni. Az új termékek mellett nagyon kedvező áron használt darabok is értékesítésre kerülnek.

A nyílt nap végén egy felvonulásra indul a flotta Sopron városában, majd 14:00 órától a Tercia Hubertus Pikniken lehet találkozni az autókkal.

Addig is ha valaki online szeretne pár információhoz jutni a bérelhető prémium lakóautókról annak érdemes IDE KATTINTANI, az eseménnyel kapcsolatban pedig bővebb információ a rendezvény Facebook oldalán található ITT!