SC Sopron: Győzelem a Balatonfüred ellen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az NB III. Nyugati csoportjának 10. fordulójában a Balatonfüredi FC csapatát fogadta az SC. Sopron a Városi Stadionban. Az elmúlt mérkőzések eredményei alapján a soproni szurkolók győzelemben reménykedtek, amit aztán Weitner Ádám fiai valóra is váltottak.

fotó: SC. Sopron

Az első félidőben a piros-fehérek kissé enerváltan futballoztak, ami tulajdonképpen az ellenfélre is igaz volt hiszen szinte csak mezőnyjáték folyt a pályán komolyabb helyzet illetve helyzetek nélkül. A játék szépen csordogált és ez az eredményjelzőn is látszott az első 45 perc után, ami 0-0-at mutatott amikor pihenőre vonultak a labdarúgók.

A második félidőben aztán nagyobb tempót kezdett diktálni a soproni csapat, amelynek következtében az 53. percben Jakab Dávid egy szabadrúgásból gyönyörű góllal vezetést szerzett. (1-0) A 71. percben ismét egy pontrúgás után Jakab Dávid beadását Keresztes Krisztián fejelte a kapuba. (2-0) Ezzel gyakorlatilag ki is alakult a végeredmény, ami azt is jelentette, hogy zsinórban a negyedik győzelmét aratta az SC. Sopron legénysége.

A soproni csapat következő mérkőzésére 2020. szeptember 18.-án 20:00-kor kerül sor, amikor a MOL Magyar Kupa 6. fordulójában a BVSC-Zugló csapata érkezik a Káposztás utcai stadionba.  A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

fotó: SC. Sopron
fotó: SC. Sopron