Ismét drogokat tulajdonló férfiakat kaptak el a soproni rendőrök

Két férfit fogtak el a soproni rendőrök a hétvégén,  mindkettőjüknél kábítószergyanús anyagot találtak. – számol be a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közleményében

illusztráció / fotó: police.hu

Egy sopronhorpácsi férfival szemben intézkedtek a járőrök 2019. szeptember 15-én 14 óra 48 perckor Sopron belterületén. A ruházatának átvizsgálása során egyik zsebéből alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származék, valamint fehér, porszerű anyag került elő. A 34 éves férfi a helyszínen beismerte, hogy a nap folyamán kétféle kábítószert is fogyasztott.

Szintén Sopronban 15 óra 15 perckor egy személyautót és sofőrjét vontak intézkedés alá a rendőrök. Az adatainak ellenőrzése során derült ki, hogy az igazoltatott férfi nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel, valamint eltiltás hatálya alatt vezetett. A 37 éves soproni lakos az intézkedés során láthatóan zavartan viselkedett, ezért ruházatát és a gépjárművet is átvizsgálták az egyenruhások. Ennek során pénztárcájából alufóliába csomagolva kábítószergyanús fehér por került elő, valamint egy teleszkópos botot is lefoglaltak tőle.

 

 

nyitókép illusztráció / fotó: cyberpress.hu archívum