A FINAL4 visszatér Sopronba!

2019. április 12-14. között Sopron ad otthont a Női Euroliga négyes döntőjének. Tavaly magasra tette a lécet a soproni klub a rendezéssel, éppen ezért kettőzött energiával vágnak bele az idei,  újabb FINAL4 előkészületeibe, hogy idén is egy emlékezetes rendezvénnyel vívják ki a szakma elismerését. – áll a Sopron Basket közleményében

 

A soproni szurkolók a csapat szerves részét képezik! / fotó: Leczovics Zsolt / FINAL4 2018.

A klub hozzáteszi, hogy 2018-ban, az azt megelőző évek rengeteg színvonalas tornájának rendezése ellenére egy teljesen ismeretlen, és óriási kihívásokat jelentő terület volt számukra a négyes döntő megszervezése, ám jól vizsgáztak és az idei esztendőben a tavalyi tapasztalatokat is bevonva készen állnak arra, hogy a 2019-es  FINAL4-ra kilátogatók idén is elégedetten hagyják el az aréna kapuit április 14-én este.

A folyamatosan megújuló Novomatic Aréna ezúttal is új köntösben fog pompázni. Az átalakulás során a fő pálya és az Akadémiai Oktatóközpont terme közötti mobil fal elbontásra kerül – ahogy az történt tavaly is –  és egy mobil lelátó kerül felhúzásra. Ennek köszönhetően, a csarnok teljes befogadóképessége 3000 főre bővül. A már bejáratott média tribünhöz közel, az alagsorban kap helyet a média központ, közvetlenül az elegáns sajtószoba mellett. A Darázsfészek elnevezésű kistermet idén is egy 200 fő befogadására alkalmas VIP étteremmé varázsolják át.

A csarnok teljes befogadóképessége 3000 főre bővül. / fotó: Leczovics Zsolt / FINAL4 2018.
A Sopron Basket sajtószobája / fotó: Leczovics Zsolt

A FAN SHOP  felturbózott kínálattal, egyedi, FINAL4-os ajándéktárgyakkal, többek között igényes pólókkal, hátizsákkal, poszterekkel várja az érdeklődőket.

Idén is szurkolói zónák gondoskodnak majd arról, hogy tartalmasan teljen az idő a mérkőzéseken kívül is. Az Aréna nyugati oldalán a FAN ZONE 1-ben játékos feladatokkal várják a szurkolókat, ahol elsősorban a fiatalabb korosztály töltheti majd önfeledten az időt a mérkőzések előtt és között. A stadion felőli keleti oldalon kialakítandó FAN ZONE 2-ben is készülnek játékokkal a sörsátor nyújtotta gasztronómiai élmények kiegészítésére.

Idén is szurkolói zónák várják az érdeklődőket! / fotó: Leczovics Zsolt – FINAL4 2018.

A rendezvény teljes területére egyszeri belépésre jogosító, helyre szóló napi jegyeket is kibocsájtanak 10.000 Ft-os egységáron. A klub azonban gondol bérleteseire, saját utánpótlás játékosaira is, akik március 29-én, pénteken a klub sportirodáján válthatják meg 10.00 és 19.00 óra között. A másnap, március 30., szombat a soproniaké (lakcímkártya és személyi igazolvány szükséges maximáltan 2 db belépőjegy megváltásához), akik szintén a klub sportirodáján vásárolhatnak korlátozott számban a belépőkből 10.00 és 18.00 óra között. Mindkét napra a tavalyi konstrukciók érvényesek! Ezt követően, vasárnap estétől az interneten érhetőek majd el a jegyek, de továbbra is várják a sportirodán azokat, akik személyesen szeretnék a belépőjegyüket megváltani.

A FINAL4 visszatér Sopronba!