Új jegykiadó gépek debütálnak a soproni helyközi buszokon!

Illusztráció / cyberpress.hu archívum

Lesz egy kis változás a soproni HELYKÖZI autóbuszt használó utazóközönség életében, hiszen az alábbi közlemény szerint az ÉNYKK ZRT. új típusú jegykiadó gépeket helyez üzembe 2017. augusztusának elején, azonban fontos tudni, hogy az új masinák nagyjából augusztus végéig még nem adnak majd bérletjegyet. Mutatjuk a hivatalos közlemény!

Illusztráció: Koszorú Mihály / cyberpress.hu ©

 

TISZTELT UTASAINK!

 

AZ ÉNYKK Zrt. soproni Forgalmi Üzemének helyközi autóbuszain 2017. augusztus 5-ét követően új típusú jegykiadó-gépeket helyezünk üzembe. A jegykiadó gépeken augusztus 5-től várhatóan augusztus 28-ig a bérletjegyváltást átmenetileg nem tudjuk biztosítani.

2017. szeptember 01-től kezdődően a fenti autóbuszokon bérletjegy kiadás kizárólag csak az adatbázisban szereplő bérletigazolvány, illetve a diákok részére kiállított viszonylat igazolás adatai alapján lehetséges.

Kérjük érintett utasainkat, akik a soproni Forgalmi Üzem autóbuszain vásárolják bérletjegyüket, hogy a zökkenőmentes átállás érdekében bérlet igazolványukat, illetve viszonylatigazolásukat adategyeztetés céljából szíveskedjenek bemutatni az ÉNYKK Zrt. elővételi pénztáránál:

 

  • Sopron, Lackner Kristóf utca 9-11. (autóbusz-állomás)
  • Kapuvár, Sport u. 1-3. (autóbusz-állomás)
  • Mosonmagyaróvár, Királyhidai u. 44. (autóbusz-állomás)
  • Csorna, Eötvös tér 1. (autóbusz-állomás)
  • Győr, Hunyadi u. 9. (autóbusz-állomás)

 

Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

ÉNYKK Zrt.

forrás: enykk.hu

cyberpress.hu