Pengeváltás a soproni politikai életben!

Az MSZP Soproni szervezetének pénteki sajtóanyagát amit Biczi László önkormányzati képviselő fogalmazott meg  illetve az erre érkezett FIDESZ-es választ is mutatjuk Barcza Attilától a FIDESZ Soproni szervezetének elnökétől!

 

pást
illusztráció / kép forrása:  internet

 

Biczi László, az MSZP önkormányzati képviselője:  Sopronba is begyűrűző, országos botrányok!

Egészen elképesztő amit a Fidesz és a Kormány művel ma Magyarországon!

Egymást érik a botrányok! Most éppen az álságos Brüsszelezős szabadságharc közepette az ország egyik legjobb egyetemét akarják tönkre tenni, lesajnálva még a tiltakozó Nobel-díjasokat is.

De Sopronba is jut az országos ámokfutásból!

Kópházán felmarják az 1 éve felújított főutat, újra hónapokra ellehetetlenítve ezzel a város be és kivezető főútját. Erre nincsen ésszerű magyarázat!

Most derült ki az is, hogy a többségi városi tulajdonban lévő vízmű, Rogán Antal köreihez tartozó offshore hátterű céggel végezteti számlázási rendszereinek hitelesítését, ellenőrzését.
Ez a mindent lenyúlni igyekvő Fidesz bűne, aki addig módosítgatja a szabályokat, hogy csak az őhozzá köthető cégek nyerhessenek. A HUNGUARD Kft. Rogán Antal barátjának a résztulajdona. Ennek az offshore cégnek, a soproni és az ország többi vízművével kötött szerződéseinek köszönhetően, hirtelen óriásira ugrott a bevétele. A semmiből.

És akkor most megérkezik Csepreghy Nándor miniszterhelyettes és alapkövet rak le, majd végtelen cinizmussal bejelenti, hogy sosem voltunk ilyen közel az M85-ös Sopron-Csorna közötti megépítéséhez!

Ez a kormány, maga Lázár János, de Firtl Mátyás és Fodor Tamás is megígérték a választások előtt, hogy 2018 március 15-én átadják a Sopront elkerülő szakaszt.

Ebből semmi nem lesz!

A Fidesz hihetetlen erővel és arroganciával támad mindenkit maga körül, de azt, amit ezzel az országgal művelnek, semmi nem fedheti el!

 

MSZP SOPRON – 2017. 04.07.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

 

Barcza Attila, a FIDESZ Soproni elnöke: Terel az MSZP

Különösen abszurd, hogy azok határidőznek, akik a közgyűlési és a bizottsági „határidőket”, normákat nem tartják be, nem vesznek részt a közgyűlési és a bizottsági munkában, pedig a pénzt felveszik.

Ebben a ciklusban Kalmár István 57 bizottsági ülésen és 18 közgyűlésen nem vett részt, míg Biczi László 59 bizottsági ülésről és 15 közgyűlésről hiányzott.

A szocialista hazudozás dacára a FIDESZ megépíti a soproniaknak az M85-ös autópályát, miközben az MSZP úgy kötekedik, hogy 8 éves kormányzásuk alatt csak beszéltek az autópályáról terv és bármilyen vállalás nélkül.

Ők is tudják, hogy nyolc év elpocsékolt idő az ő történelmi bűnük. Hibájuk leplezésére most mindenféle dátumokkal terelnek, mert ők is tudják, hogy korszakos fejlesztést hajt végre a kormányzat a 60 km-es autópálya-szakasz megépítésével, amihez nekik érdemben közük se volt.

FIDESZ SOPRON –  2017.04.07.

cyberpress.hu