Minden fronton penge a Heineken!

10 shortlistes pozíciójából 9-et tudott díjra váltani a Soproni, ezzel a márka tulajdonosa, a Heineken Hungária Zrt. lett az év ügyfele az Arany Pengén.

 

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége immár 18. alkalommal osztotta ki az Arany Penge díjakat, amely a magyarországi kreatív szakma egyik legrangosabb elismerése. Az alkotók közül az ügynökségeket és a megbízókat is díjazza a szakmai zsűri.

A Sopronit is gyártó Heineken Hungária összesen nyolc bronz és egy ezüst pengét nyert, egyben neki ítélték oda az év ügyfelének járó díjat. Az „Ami közös bennünk”, a „Felfrissülés, ahogy mi szeretjük”, a „Hazai Ízek”, a „Soproni szigszalag”, „A legpesszimistább társasjáték” és a „Nyitvatartás” kampányokon az ACG Reklámügynökség és a Bistro dolgoztak.

„Az év legmeghatározóbb kommunikációs üzenete a Soproni márkán az „Ami közös bennünk” volt, de nagy hangsúlyt fektettünk annak kommunikációjára is, hogy a Soproni sör elkészítéséhez immár kizárólag magyar árpát használunk. Örülünk, hogy munkánkat a kommunikációs szakma is elismerte” – mondta el Zab Gábor, a vállalat marketing igazgatója.

 

 

forrás : mediapiac.com

cyberpress.hu