Közel 250 ovis vett részt a IX. Sportmajálison ( képek)

Kilencedik esztendeje került megrendezésre Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata és az SC. Sopron szervezésében a soproni és Sopron környéki óvodák részére meghirdetett Sportmajális, amelyen idén közel 250 gyermek vett részt. A megnyitóünnepségen Dr. Simon István alpolgármester és Csiszár Ákos, az SC. Sopron elnöke köszöntötte a résztvevőket, akiknek a sport, a mozgás és ennek tükrében az egészséges életmód melletti elkötelezettség mellett kívántak kellemes és hasznos, élményekben gazdag időtöltést.

c1 (Medium)

c2 (Medium)

c3 (Medium)

c4 (Medium)

A résztvevő gyerekeket kilenc különböző állomás várta a labdarúgópályán kialakított állomásokon, ahol sorverseny, ügyességi feladatok, kötélhúzás és természetesen a foci is várta őket. A sporteseményen nem a verseny, a győzelem volt a cél, hanem a részvétel és a mozgás biztosítása szervezett keretek között az aprónép számára. Jókedv, sok mosoly és rengeteg sikerélmény övezte az állomásokon a kicsik útját, akik nagyon lelkesen vették az “akadályokat”.

c0 (Medium)

c6 (Medium)

c7 (Medium)

c8 (Medium)

c9 (Medium)

c10 (Medium)

c11 (Medium)

c12 (Medium)

c13 (Medium)

c14 (Medium)

c15 (Medium)

c16 (Medium)

c18 (Medium)

c19 (Medium)

c20 (Medium)

c21 (Medium)

A Sportmajális zárásaként Dr. Fodor Tamás, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere dicsérte meg a gyerekeket és hozzátette, hogy nagy öröm minden esztendőben egyre több  gyermeket látni ezen a rendezvényen, akiknek a széles mosolya is azt bizonyítja, hogy valóban egy sikeres sportnapról van szó.  A polgármester megköszönte a szervezők munkáját valamint a résztvevő óvodák és a szülők aktivitását és elöljáróban azt is elárulta, hogy jövőre is megrendezésre kerül a Sportmajális és a jubileum alkalmából egy meglepetéssel is készülnek.

Miután nem versenyről volt szó, óvodánkénti értékelésre nem került sor, azonban mindenki győztesnek érezhette magát, hiszen az ajándék csokoládé és üdítőn túl, minden résztvevő gyermek egy aranyérmet vehetett át városunk polgármesterétől.

c22 (Medium)

c23 (Medium)

c24 (Medium)

c25 (Medium)

c26 (Medium)

 

cyberpress.hu