Szombathelyről szökött meg a fogvatartott!

Frissítés: 

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság, a Szombathelyi Rendőrkapitányság és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársai haladéktalanul megtették a szükséges intézkedéseket a szökésben lévő személy mielőbbi megtalálása érdekében. Az összehangolt tevékenység eredményeként a bejelentést követő három órán belül, Szombathely határában elfogták a 23 éves férfit, aki a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik külső munkahelyéről engedély nélkül távozott! A férfivel szemben fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság. A rendőrök a szökött rabot előállították, majd ezt követően átadják a Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak.

– – – – – – – – – – 

Korábban írtuk: 

Nagy erőkkel keresik P. Gergőt – fotó –  aki  engedély nélkül távozott 2017.07.12-én a  Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik külső munkahelyéről. Mivel a szomszédos megyeszékely közel van, arra hívjuk fel a soproniak figyelmét is, hogy amennyiben látják a fiatalembert segítség a hatóságok munkáját és jelezzék a 112-es ingyenesen hívható telefonszámot!

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának közleménye: 

A Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet egyik fogvatartottja 2017. július 12-én délelőtt engedély nélkül távozott a börtön közelében található hulladékválogató üzemből.
A fogvatartott – aki jogerős szabadságvesztés büntetését töltötte a szombathelyi bv. intézetben – a börtön által szervezett foglalkoztatási program keretében, külső munkaterületen végzett munkát, ahonnan ismeretlen helyre távozott.

A büntetés-végrehajtási intézet és a rendőrség azonnal megkezdte a fogvatartott felkutatását, amely jelenleg is tart.

Kérjük, hogy aki bármilyen információval rendelkezik az alábbi képen látható keresett személyről, haladéktalanul jelentkezzen a 112-es, ingyenesen hívható telefonszámon.

P. Gergő / A fotót a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának engedélyével közöljük!

 

 

 

nyitóképünk illusztráció! 

cyberpress.hu