ifj. Richter József: A zebrák jól vannak, nem történt baleset!

Sopronban hat zebra elszabadult a Magyar Nemzeti Cirkusz táborából. A helyzet gyorsan, sérülésmentesen megoldódott, így tovább dübörögnek az előadások, és készülnek a nagy eseményre, az október 28-i Circus Maximus budapesti arénás előadásra.

 

Gábor Kardos Kardi

Gyakran láttam zebrát közlekedési csomópontnál, de egy csordára nem számítottam. 🙂 Autósok óvatosan, egy teve is kinn kószál.

 

„A zebrák jól vannak, nem történt baleset. Valószínűleg az egyik gondozó etetés közben figyelmetlen volt, és nem zárta be rendesen a kerítést. Az állatok a kifutójuk mellett legeltek nyugodtan. Amikor a járókelők feléjük futottak, megijedtek, és elszaladtak” – foglalja össze ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója, aki egyébként saját maga oldotta meg a szituációt. Felpattant motorjára, és ahogy utolérte a szökevény zebrákat, rögtön megnyugodtak, és hagyták magukat szépen visszaterelni. A cirkuszigazgató viccesen azt is megjegyezte, hogy reméli, hogy a 2018-as januári Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon való szereplésük is hasonlóan nagy érdeklődést vált majd ki a magyar médiában.

 

http://www.magyarnemzeticirkusz.hu/

https://www.facebook.com/events/371351823279713/?fref=ts

https://circus-maximus-szupershow-az-arenaban.broadway.hu/2017-10-28-19-00

 

 

 

partnerünk a  NAP MÉDIA