Helyi metál banda lemezbemutatója lesz a Hangárban! Színpadon az INNISTRAD !

Tavaly alakult Sopronban Innistrad néven egy új zenekar, akik a műfajt tekintve ízig-vérig karcos metált tolnak és akik egyre népszerűbbek a rockerek körében és akik hamarosan 2017. szeptember 30-án, Sopronban a Hangárban újra bemutatkoznak a helyi metál rajongóknak.

Az Innistrad tagjai: Unger János ének, Plank Attila gitár-vokál, Lőrincz Ádám gitár, Lőrincz Zoltán basszusgitár, Rácz János dob

Ahogy az lenni szokott a kezdeti szárnypróbálgatásokat feldolgozásokkal kezdték a srácok, azonban gyorsan ráéreztek a saját zúzásra, így gyorsan elkezdtek gyűlni a saját dalok, amiket aztán bemutatva a 2016-os év őszén már három koncert is követett és amit megkoronáztak az év végén egy olyan bulival, ahol az országban hosszú évek óta a képzeletbeli metál trónon ülő Moby Dick együttes előzenekarként zavartak le az Innistrad tagjai.

A 2017-es év elején sem maradt alább a lelkesedés a banda életében, amiben talán az is megerősítette a csapatot, hogy közösségi oldalukon és a bulikon egyre több pozitív visszajelzés érkezett a követőktől, így elhatározták, hogy az akkori repertoárt megtoldják újabb saját nótákkal és tervbe vették azt is, hogy kielégítve az igényeket egy bemutatkozó minialbumot is készítenek.

A terveket a tettek követték, és az idei nyár elején a csapat stúdióba vonult és elkészítette az albumot, ami hamarosan elérhetővé válik az igényes zúzós metált kedvelők számára is, amely lemez a Múló jövő címet kapta. Bár a mai digitális világban a letöltés és a youtube ugye uralja a zenefogyasztási piacot, mégis fontosnak érzik a srácok – tudtuk meg –  hogy tudjanak adni a rajongóknak egy kézzelfogható “klasszikus” lemezt is, amit mi is úgy gondolunk, hogy egy remek ötlet, hiszen mégiscsak egy klasszikus album az, ami szépen felsorakozhat abba a bizonyos gyűjteménybe, ami bizony ott sorakozik sok zenerajongó kincset érő polcán.

A banda egyébként idén már több lekötött koncert időponttal is rendelkezik, azonban ami számunkra helyileg  fontos lehet az-az,  hogy Sopronban kezdik meg a lemezbemutatós őszi fellépés sorozatukat, amit minden bizonnyal nem csak mi várunk kíváncsian.

Nem harapnak a srácok 😉

Az említett szeptember 30-i Hangár bulin egyébként az Innistraden kívül játszik még majd a Heartkiller, akik Debrecenből érkeznek, valamint fellép a szintén soproni Hostile, a Non Plus Rock és a  Giant Horizont, ami egy ígéretes, igazi  metálbulinak ígérkezik, ahova a beugró mindössze 500 jó magyar forint lesz!

 

 

Még több infó az INNISTRADRÓL a zenekar közösségi oldalán ITT!!!

cyberpress.hu

  • Fotókon az új soproni elkerülő út

    Május elején átadták az északnyugati elkerülő utat Sopronban, a 8647-es út tehermentesítő funkciója mellett egy régen várt fejlesztést is magával hozott. Hiánypótló, hiszen összeköttetést teremtett