Ez igen! Romantikus lánykérés Szentmargitbányán!

Megadta a módját a lánykérésnek a sopronpusztai határátkelőtől pár kilométerre található Szentmargitbányán ( St. Margarethen) egy fiatalember, aki igazán különleges módját választotta annak, hogy megkérje kedvese kezét. Alexander egy nagy mezőn hatalmas betűkkel és egy nagy szívvel illusztrálta élete nagy kérdését, ami igazán csak a magasból olvasható.

forrás: facebook

Persze gondolt arra is, hogy kedvese Lisa szeme elé tudjon tárulni a látvány, így a tervek szerint egy repülőgéppel repültek volna a gigantikus felirat fölé, ám az időjárás közbeszólt. A nagy szél miatt nem tudott a magasba emelkedni a kisgép, így életbe lépett a “B” terv és az egyik közeli magaslatra csábították a hölgyet, aki onnan szembesült azzal, hogy kedvese valóban komolyabbra fordítaná a kapcsolatukat.

Ezt követően visszaindultak a mezőre, ahol a család és a barátok is már izgatottan várták Lisát és természetesen a választ. Persze Alexander nem csak a látványos installáció keretében fejezte ki a lánykérést, hanem a helyszínen egy tűzoltóautó tetején megtörtént a klasszikus letérdelés és a szóbeli lánykérés is, amire a válasz nem is lehetett más mint igen!

forrás: internet
forrás: internet

 

Gratulálunk a fiataloknak és sok boldogságot kívánunk! 

Cikkünk a BVZ.at nyomán készült. 

cyberpress.hu