Eltűnt az MSZP molinója Kópházánál … a FIDESZ inkább Áldott Húsvéti Ünnepeket kíván!

Kedden juttatta el szerkesztőségünknek a soproni MSZP a sajtóközleményét, amire a FIDESZ soproni szervezete is reagált. Mutatjuk a keddi politikai csörtét!

_1720329 (Large)
A kép jobb oldalán látható az a molinó, amiről szó van a sajtóközleményben.

 

Széplaki Tamás (MSZP helyi elnöke) : Ez is a Fidesz bűne!

Ez is a Fidesz bűne! Ezt hirdette a molinó Kópháza határában a sokak életét megkeserítő súlymérő aszfalt útépítés mellett. Hetek óta állnak sorban és átkozódnak az emberek, és ez a húsvéti ünnepek alatt is így lesz. Ilyen molinót Sopronban számtalan helyen kihelyezhettünk volna, hogy emlékeztessük a várost, a be nem tartott ígéretekre. Az is a Fidesz bűne, hogy már nem tisztelik más tulajdonát, más munkáját, és nem viselik el más véleményét. Mi másért lenne, hogy az általunk készíttetett, magántulajdonú területen elhelyezett feliratot valaki fényes nappal ellopta? Fáj az igazság? A lopás eltakarja a bűnt? Van még, aki elhiszi, hogy ha nem írjuk oda, akkor az emberek nem tudják, hogy :”Ez is a Fidesz bűne!”

Minket nem lehet elhallgattatni, megfélemlíteni! Ha ellopták a feliratot, pótoljuk. A lopás miatt pedig ismeretlen tettes ellen feljelentést tettünk a rendőrségen.

 

Sopron, 2017.04.11.

 

 

Dr. Farkas Ciprián (FIDESZ) : Az MSZP ismét terel

 

A Zöldbárót a „fizessenek a gazdagok” szlogen megzavarta, nem csoda, hogy badarságokat beszél.

Az MSZP nem tesz semmi mást, csak folyamatosan terel. Csúsztatással, hazugsággal próbálnak meg politikai tőkét kovácsolni maguknak.

A magyar emberek nem vevők az MSZP süketeléséhez, mert tudják, hogy amikor kormányon volt, akkor is trükkök százaival csapta be a magyar embereket. Azt hazudják, hogy a dolgozó embereket képviselik, miközben vezetőik milliomos vállalkozók, ügyeskedők.

Ismét elvakította őket a gyűlölet. Itthon hazudoznak, Brüsszelben elárulják Magyarországot, amikor politikusaik nem a magyar emberek érdekeit képviselik, a minap például a rezsicsökkentés ellen, a bevándorlás mellett szavaztak.

Acsarkodás helyett mi a legnagyobb keresztény ünnepünk közeledtével Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

 

Sopron, 2017.04.11.