Barcza Attila (Fidesz): Gőbl Gábor kérjen bocsánatot a nyugdíjasoktól!

Sajtótájékoztatót tartott Barcza Attila, a Soproni Fidesz elnöke csütörtökön, ahol felszólította Gőbl Gábort, a Jobbik soproni vezetőjét, hogy mutasson példát és kérjen bocsánatot Vona Gábor helyett a nyugdíjasoktól.

Barcza Attila a Fidesz soproni elnöke / fotó: cyberpress.hu

Barcza Attila a sajtó munkatársainak elmondta, hogy a Jobbik országos elnöke példátlan módon sértegette a nyugdíjasokat, akik azóta is várják a bocsánatkérést. Vona Gábor internetes bejegyzésében úgy fogalmazott a nyugdíjasok jelentős részéről, hogy “szemükben gyűlölet lobog, szájukból szennyvíz folyik.” Vona Gábor szerint a nyugdíjasok “vért akarnak ontani remegő kezeikkel”. -idézte a Fidesz soproni elnöke a Jobbik országos elnökének szavait.

Barcza Attila hozzátette, hogy Vona Gábor egy olyan korosztályt sérteget, amely évtizedekig hátán vitte ezt az országot, ezért az említett megnyilvánulásai ezért is megengedhetetlenek.

Az emberek hiába várják most már egy hónapja a Jobbik elnökének bocsánatkérését. – mutatott rá Barcza Attila a tényekre, majd zárszóként hozzátette, hogy:  A Fidesz a leghatározottabban elítéli az ilyen beszédet és felszólítja a Jobbik helyi vezetőjét Gőbl Gábort, hogy határolódjon el Vona Gábor kijelentéseitől és kérjen bocsánatot!

 

Reakció:

Gőbl Gábor (Jobbik): Tudom, hogy mikor és milyen estekben kell bocsánatot kérnem!

 

cyberpress.hu

1 Trackback / Pingback

  1. Gőbl Gábor (Jobbik): Tudom, hogy mikor és milyen estekben kell bocsánatot kérnem! | Cyberpress

Comments are closed.