Aranyérmes a HOTEL SOPRON! (videó)

2017. Május 4-én, Budapesten a Corner Rendezvényközpontban kihirdették az idén először megrendezett Tourism Social Media Awards (TSMA) verseny eredményét, amelyben a Hotel Sopron a Social Content kategória aranyérmét nyerte el.

fotó: Pölz Róbert / archívum

 

Hagyományteremtő céllal indította útjára a Turizmus.com és a Fészbuker.hu a Tourism Social Media Awards (TSMA) versenyt, mely a magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások legjobb közösségi média oldalait és megoldásait díjazta.

R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője, a TSMA zsűrijének tagja az eredmények ismertetésekor elmondta, hogy a TSMA két fő kategóriájában összesen 49-en jutottak a döntőbe, és végül öt kategóriában voltak dobogós helyezések, míg háromban arany, ezüst és bronz minősítések. A nevezhető kategóriák közül a Social Campaign alkategória bizonyult a legnépszerűbbnek, melyben összesen 11 nevezés jutott a döntőbe. A végeredmény egyrészt a Fészbuker.hu közösségi médiával kapcsolatos objektív adatai, másrészt a turisztikai és kommunikációs szakemberekből álló szakmai zsűri döntése alapján alakult ki.

A díjazottak között örömmel fedeztük fel, hogy a HOTEL SOPRON a Social Content alkategóriában a „Mindenütt jó, de Sopronban kutyajó” című kampányához készített filmje arany minősítést érdemelt ki.

Hotel Sopron – Száz kaland vár!

Szállodánk image filmje már teljes hosszaságában elérhető HD minőségben! Dalszöveg és zene: Heincz Gábor “Biga” Hangulatos négycsillagos szállodánkban igazi vendégszeretettel várjuk Önt az osztrák-magyar határ közelében, csupán néhány lépésre a város szívétől, páratlan kilátást nyújtva Sopron óvárosára, és annak jelképére, a Tűztoronyra.

Molly a Hotel Sopronban

Pet relation Managerünket, SopRonit meglátogatta Molly, a münsterlandi vizslalány. Hogy érezte magát? Nézzétek meg kisfilmünket! Mindenütt jó, de Sopronban kutyajó NÉGYCSILLAGOS KÉNYEZTETÉS KUTYÁNAK ÉS GAZDINAK EGYARÁNT Gyermekét otthon hagyja, ha elutazik? Miért tenné ezt kutyusával? Mi rá is családtagként tekintünk! A Hotel Sopronban együtt pihenhet Ön és kedvence.

Az ünnepélyes díjátadót egy szakmai workshop előzte meg, melyen a magyar hotel és turisztikai szektor vezető képviselői nyerhettek betekintést két vezető médium közösségi média aktivitásába (Playboy, Bus István, főszerkesztő; Centrál Médiacsoport/NL Café, Kisszékelyi Veronika, termékmenedzser), Tóth Ákostól, az utazómajom.hu alapító-tulajdonosától pedig megtudhatták, hogyan lehet egy több, mint 300 ezer fős rajongótábor utazási szokásait alakítani. A program során Bereczki Zoltán és Fejős Éva a személyes Facebook brandekről beszélgetett, akiket Bradács András, a Front Page Communications vezető tanácsadója követett, aki bemutatta, hogy a Fészbuker.hu adatai alapján milyen Facebook-trendek láthatóak a magyar szállodák körében. Az esemény háziasszonya Pataki Zita, a Class FM műsorvezetője volt. A zsűri tagjai Bognár Ákos (Network 360 Reklámügynökség), Flesch Tamás (MSZÉSZ), Kenderesy Nadin (Turizmus Kft.), Kovács András (GazdaságTV), Lakatos Zsófia (MPRSZ), R. Kovács Dániel (Front Page Communications) és Szigetvári József (Szallas.hu) voltak.

 

 

 

forrás: Front Page Communications

cyberpress.hu