Amikor a kultúra kiveri a biztosítékot …

Talán hihetetlennek fog tűnni első látásra, de becsületszavunkra mondjuk, hogy nem manipulált képekről van szó amiket mutatunk. Csütörtök este fotózta munkatársunk, aki megbízható forrásnak tekinthető, így tényleges életképek tárulnak most kedves olvasóink elé, így a 2017-es év magasságában.

kiralyjenokupac1
fotó: cybernighteye
kiralyjeno_kupac
fotó: cybernighteye

 

Ez kérem szépen maga a kőkemény valóság, az együttélés alapvető szabályainak sárba tiprása, amit még az ősemberek is nagy valószínűséggel husángcsapásokkal büntettek volna ha a barlangjuk előtt történik. Az alábbi kompozíció a Kőfaragó téri lakótelepen, konkrétan a Király Jenő utcai óvodával szemben, a füvesített területen éktelenkedik és egy helyi lakos elmondása szerint bizony már jó pár napja, bár azt is megtudtuk tőle, hogy valamelyik városi cég munkatársai már szemrevételezték a műalkotást, azonban az elszállítás még várat magára.

Bizony nehéz eldönteni, hogy valaki a pincéjében tárolt hulladékoktól, vagy esetleg a garázsában felhalmozott kacatoktól, netalántán a hétvégi házának a feleslegétől próbált meg így megszabadulni, de tényleg elképesztő, hogy ezt a megoldást választotta. Csak így lazán felhalmozva oda a műanyagládáktól kezdve, a fafogason át az hungarocell hulladékig a cucc, piszkosul frappánsra sikeredett. Tényleg csak gratulálni lehet a tettesnek, bizonyára elégedett magával, hogy megszabadult a szemetétől az pedig, hogy több száz embernek a környezetét tette ezzel tönkre az bizonyára nem érdekes a számára, a lényeg, hogy ő ügyes volt.

Tényleg nincsenek szavak ….

 

 

cyberpress.hu