Vörös Viktor (PM): Kedves Fideszesek! Ideje elköszönni!

Fotó: Leczovics Zsolt / cyberpress.hu archívum

Az elmúlt napok politikai történéseivel kapcsolatban Vörös Viktor (PM) SMJV önkormányzati képviselője juttatta el szerkesztőségünknek a sajtóközleményét, amiben arra is felhívja a figyelmet, hogy milyen következményei lehetnek annak – akár a soproniakra is levetítve – ami jelenleg Brüsszelben folyik és aminek egyik okozója véleménye szerint a FIDESZ politikája.

soproni plakát ltp
Plakát Sopronban 2015

Vörös Viktor (PM):

Az még kicsit bizonytalan, hogy ki megy és hova, de az úgynevezett „Nemzeti Együttműködés Rendszerének” ezennel vége!
Orbán Viktor szabadságharca elérte az eredményét! Plakátjaikról ránk ömlő gyűlöletkampányuk sikereket ért el. Az Európába érkezők igen jól a fejükbe vésték, hogy nem vehetik el a magyarok munkáját határokon belül, ezért aztán továbbmeneteltek a drótkerítés mentén oda, ahol nem állítja Őket senki bíróság elé és lám, Ausztria már azon gondolkodik, hogy a keletről érkező, sokszor a határon átjáró munkaerőt lecseréli a frissen érkezettekkel. Így őket nem kell eltartani és talán jobban is megbecsülik a segítséget, mint az a Magyarország, mely euró milliárdokat kapott ugyan az ország fejlesztésére, de nem képes szolidaritást vállalni, amikor kellene.

Nem jönnek hát hozzánk más országokból, de sajnos lehet, hogy mi megyünk. Megyünk, mert féltjük a kinti állásunkat, valamint attól is tarthatunk, hogy mi lesz itthon egy olyan ország vezetés mellett, akik számára csak a saját zsebük számít. A legfrissebb hír, amit már akár biztosra is vehetünk ismerve a jószomszédi kapcsolatunkat: a Britek tárgyalásai nyomán elveszíthetik a Sopronból ingázók az osztrák családi pótlék összegét. (havi 50.000 Ft/gyerek) Mert az osztrákok egy percig sem fognak hezitálni ezen. Most végre visszaüzenhet Szijjártó Péternek a megsértett (mert ő is ember) osztrák kancellár Werner Faymann, hogy így jár, aki szemétkedik a szomszédjaival!

Megyünk, vagy felébrednek az emberek és ha nem is áll jól nekik a kockás ing, megkérik a kedves vezért, hogy távozzon. Köszönjük (vagy még azt sem), de elég volt belőletek! Ideje elköszönni!
Mentek szép szóval, vagy meneküljetek a haragunk elől! Mert, ahogy a nemrég megtartott Budapesti tüntetésen elhangzott párszor az idézet: „Még kér a nép, most adjatok neki!” Aztán már nem kér, de követel! „Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép, ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?”

Egy valamiben volt csak igazatok. A magyar ember tényleg szabadságharcos. A szabadságát azonban nem az Unió veszélyezteti, hanem Ti! Ha erre rájön, akkor vigyázzatok hova terveztek még kerítés, mert baromi nehéz állítólag átugrálni, amerre meg nincs, nem igazán kedvelnek benneteket.

Vörös Viktor
SMJV Önkormányzati Képviselője
Párbeszéd Magyarországért

cyberpress.hu