Vasúti kedvezmények a Mobilitási Hét alkalmából

Szeptember 16. és 22. között kerül megrendezésre az Európai Mobilitási Hét, melynek keretében számtalan kedvezmény várja az érdeklődőket. A GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán és a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén a fentebb említett időszakban az érvényes belföldi menetjeggyel rendelkező utas díjmentes kerékpárszállítást vehet igénybe.

kerekparszallitas-gysev

Az Európai Autómentes Napon, szeptember 22-én díjmentes utazási lehetőséget biztosítanak a vasúttársaságok bármely viszonylatban a forgalmi engedéllyel rendelkező utasai részére. A kedvezményt igénybe veheti a gépjármű tulajdonosa vagy üzemben tartója. Nem természetes személy részére kiállított forgalmi engedéllyel az utazási kedvezmény nem vehető igénybe. A kedvezmény részelteiről a társaság honlapján olvashat részletesen.

 

A Kelet-régió Közlekedési Szövetség (VOR) az alábbi utazási kedvezményt nyújtja Ausztriában:

Az Európai Autómentes Napon (2016. szeptember 22-én) a VOR szolgáltatási területén, így Sopron állomás nemzetközi pénztárában is megváltott, egy útra szóló menetjegyek napijegyként vehetők igénybe.

A teljes árú, egy útra szóló VOR-jegyekkel, az utas által megadott viszonylatban, az érvényesség napján 24 óráig korlátlan számú utazás tehető. Az akció a VOR teljes szolgáltatási területén érvényes, a turisztikai vasutak, a WESTbahn járatai és a repülőtéri gyorsvasút kivételével.

További német nyelvű információ a VOR honlapjánolvasható.

forrás: gysev.hu

cyberpress.hu