Soproni MSZP: “Újabb törvényt alkottak a lopásról Firtl és Molnár szavazatával”

Németh Imre, az MSZP helyi elnökségének tagja tartott sajtótájékoztatót a Magyar utcai pártházban, aminek a sajtóanyagát változtatás nélkül osztjuk meg olvasóinkkal.

pártház
fotó: cyberpress.hu

 

Németh Imre ( MSZP):  

A Fidesz-kormány paravántörvényekkel akarja eltakarni a lopásalapú kormányzás bizonyítékait, és ehhez Firtl Mátyás és Dr. Molnár Ágnes kétely nélkül asszisztált.Valamit rendkívüli módon titkolni akar a Fidesz-kormány, valószínűleg azt, hogyan telepedett rá a Magyar Postára egy Fideszhez közeli offshore társaság. Annak a bizonyítékait sem szeretnék kiadni, hogy a Magyar Nemzeti Banknál miként vásároltak luxusingatlanokat és méregdrága festményeket, és a jegybank 6 alapítványában hogyan költöttek el több mint 260 milliárdnyi közpénzt. Csak ebből az összegből meg lehetett volna építeni az M85-t Sopron és Csorna között. Mit tervezhetnek még a jövőben, amiről már tudomást sem szerezhetünk? A jövőben megkérdezni sem lehet, hogy mire költötte a pénzét, az adófizetőktől kapott forintjait a két állami óriáscég, a Magyar Posta és a Magyar Nemzeti Bank.

Mindezek mellett csak úgy mellékesen a jegybank elnökének, Matolcsy Györgynek a duplájára, havi 5 millió forintra emelték a fizetését azok, akik hat éve még pofátlanságnak minősítették, és 98%-os különadóval büntették a 2 millió forint feletti juttatásokat.

A szavazási jegyzőkönyv bizonyítja, hogy a fentieket Firtl Mátyás és Dr. Molnár Ágnes megszavazta. Nem erre kapott felhatalmazást Sopron és környéke választópolgáraitól e két országgyűlési képviselő. Magyarázattal tartoznak!

 

cyberpress.hu