SFAC 1900 SE: Új csapat, új edző a női szakosztályban

Megkérdeztük Kocsis Tamást a SFAC 1900 SE. alelnökét, hogy alakul a labdarúgó női szakosztály toborzója illetve van-e valami változás az egyesület érintett szakosztályában. Jelentkezők vannak és új szakvezető is csatlakozott a csapathoz.

pantelics
Az új szakvezető a női csapat élén, Pantelics András UEFA D licences edző.

Mint ismeretes a SFAC női szakosztálya a megszűnés közvetlen közelébe került, azzal, hogy a másodosztályú bajnokságban bronzérmes helyezést elérő női csapatunk június végén átigazolt az SC Sopron utánpótlás nevelő egyesülethez. Ezt követően klubunk közgyűlésén az egyesületi tagok úgy döntöttek, hogy a SFAC szervezze újjá a női szakosztályát. Ennek jegyében hirdettük meg toborzónkat, és az első edzést. Minden kezdet nehéz, de tudom, hogy jó úton járunk.

sfac csajok 1
A hölgyek elszántak és már az első alkalommal is remek hangulat volt az edzésen.

Az első tréningre 8 focizni akaró hölgy érkezett. Megállapodtunk Pantelics András UEFA D licences edzővel, aki a női csapat vezető edzője lett. A klub és a csupa szív szakvezető péntek 18.00 órai kezdettel várja a 15 év feletti lányokat és hölgyeket a következő tréningre az Anger Sporttelepre – nyilatkozta Kocsis Tamás Soproni FAC 1900 alelnöke.

 

cyberpress.hu